неделя, 2 март 2014 г.

Антония Петрова: Българката е малка, грозна, черна и с крив нос

Българката е малка, грозна, черна и с крив нос. Това заяви Антония Петрова, която беше гост в "Предаването на Карбовски" по TV7.

Скандалната носителка на титлата "Мис България" уточни, че твърдението е на нейния съпруг Александър Бередин, но самата тя също споделя мнението му.

С изказването си, блондинката от Перник категорично разкритикува хубостта на сънародничките си и допълни, че трябва да се отиде в Русия, за да се разбере защо Бередин е прав в твърденията си.

Антония Петрова каза още, че няма никакъв смисъл от многобройните конкурси за красота у нас. Според нея, целта на тези мероприятия е благотворителност, а самата тя би се явила единствено на "Мис България" и "Мис Свят".

Най-критикуваната наша миска сподели още, че няма нищо вярно в писанията на жълтата преса относно намеренията й да премахне две от ребрата си. С увереност в красотата си Антония обясни, че е достатъчно слаба и няма да се подлага на пластични корекции.

Блондинката отрече и слуховете, че е обогатила гардероба си с палто от котешки кожи. Тя действително имала скъпа връхна дреха, но изработена от норки, а не от домашни писани.

Няма коментари :

Публикуване на коментар