сряда, 26 февруари 2014 г.

Провалената Николета Максимова иска да яхне Богданов дол

БСП реши са заложи на Николета Максимова за кандидат кмет на Богданов дол. Интересното в случая, е че въпросната дама бе начело на инициативен комитет за защита на пострадалите от земетресението в Перник.
Малцина хора успяха да вземат в реални размери парични помощи за пострадалите домове, но за сметка на това Максимова активно организираше мероприятия срещу ГЕРБ, които по това време бяха управляваща партия.

Така например Максимова традиционно настояваше за масово пиене на кафе в центъра на Перник, като форма на протест. Тези нейни инициативи не доведоха до реални действия, а пък и малцина се втурнаха да следват съветите на "червената" активистка, но пък за сметка на това сега Николета е на път да заеме кметски пост. Тя доказа своята партийна лоялност, но поне до момента не е постигнала реални резултати в полза на гражданското общество.


БСП вече официално откри предизборната кампания за кмет на Богданов дол. Изборите се налагат след като досегашния кмет от БСП Кирил Кирилов стана заместник областен управител.

Бившият кмет, заедно с народните представители Станислав Владимиров и Евдокия Асенова, както и министърът на отбраната Ангел Найденов бяха днес в Богданов дол, за да подкрепят кандидатурата на "червената" партия – кандидат-кметът Николета Максимова.


"Червените" активисти застанаха зад Николета, но поне до момента хората от Богданов дол и целия Перник показаха, че не смятат да следват политическата линия на социалистката.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар