неделя, 23 февруари 2014 г.

Скандал: Радомирска линейка извършва хамалски услуги

Пази, Боже от „Спешната помощ“ в България! След днес знам, че ако не мога да разчитам на екипа от лекари да ми спаси живота в решаваща минута, то поне ще знам, че мога експресно да използвам хамалските услуги на служителите на "Спешна помощ" и много бързо и лесно да получа стол, хладилник или чисто нова дограма за апартамента си.

Скандални снимки разкриват какво всъщност може би вършат служителите на „Спешна помощ“, вместо да спасяват човешки животи. От приложените снимки може да видите как няколко яки мъже товарят в линейката всичко друго, но не и човек, изпаднал в нужда.

На пръв поглед в превозното средство „спешно“ и жизненоважно се товарят столове, мивки, врати и какво ли още не. Нека не забравяме, че в последните години в страната ни са регистрирани десетки случаи на насилие над лекари от страна на недоволни граждани. Организираха се няколко протеста, по време на които лекарите искаха да бъдат закриляни от закона и да защитят живота си от насилието на недоволните и агресивни граждани.

Вече започвам да се замислям дали всъщност цялото това оплакване и недоволство от потребителите на услугите на „ Спешна помощ“ са безпочвени.

Вижте отново снимките, мисля, че бихте се позамислили и Вие.  Както знаем медалът има две страни. Едната е за пред света, другата отзад, тя не се вижда. Но тя показва второто лице на истината, много често мръсна и нетърпима.

В този момент, докато „служителите“ товарят разни неща в линейката, може би някой, някъде се нуждае от помощ. Може би някой някъде вижда живота си на лента и има нужда от бърза реакция на хората, в чиито ръце се намира животът му. Пази, Боже от „Спешната помощ“ в страната ни. Пази, Боже от немарливостта и от безотговорността на човека.

Милена, Велева, Livenews.bg
*Заглавието е на редакцията

Няма коментари :

Публикуване на коментар