неделя, 7 април 2013 г.

ГЕРБ Перник се готви да стартира кампанията си в училище

Известният с безумията си общински съветник от ГЕРБ Перник Сашо Диманов е на път да сътвори поредният си политически гаф, съобщи "За Перник".
В стремежа си да се подмаже на съпартийците от партия ГЕРБ, Сашо Диманов е поканил ГЕРБ Перник и водача на листата Делян Добрев на 12 април - датата за начало на предизборната кампания в ... училище "Юрий Гагарин". Именно там работи като учител Сашо Диманов.

Това е абсолютно незаконно. Да правиш предизборна кампания в училище е меко казано отвратително.

Предложението Сашо Диманов направил при първото посещение на Добрев в Перник в събота. Самият Делян Добрев е реагирал предпазливо към идеята, защото не е редно сред ученици да се прави кампания на политици, кандидати за водачи на листа. За да се измъкне от ситуацията на тъпото си предложение Сашо Диманов казал: Ми то ще има и други, няма да сме само ние!". На което Добрев се учудил двойно: "Как така ще правим кампания, заедно с други?". Чул каква глупост изръсил Сашо Диманов казал: "Ми тогава няма да ги каним".

На 12 април училище "Юрий Гагарин" има празник. Но няма по-неподходящи гости политици - кандидат депутати в предизборна кампания. И то за откриване на предизборна кампания. Но от Сашо Диманов може да се очаква всичко.

Негово беше авторството на писмото, в което той изръси куп лъжи, само и само, за да защити съпартийката си Ирена Соколова. Негова беше цензурата да не се излъчват онлайн сесиите на Общински съвет Перник. Последният му гаф засрами дори своите общински съветници, когато на гласуването за бюджета на Перник, той извади и започна да чете вестник на сесия в пленарна зала. Да продължаваме ли?

www.zapernik.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар