събота, 15 април 2023 г.

Миньор сезира УЕФА за случая "Ивайло"

Скандалът във Втора лига се разгаря с пълна сила!

Ръководството на Миньор Перник депозира официална жалба до Съдийската комисия и Комисията по етика и феърплей на БФС заради случилото се на почивката във вчерашния двубой с Етър на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

На полувремето, при резултат 0:0 в съдийската стая е влязъл международният рефер от Велико Търново Георги Давидов. Свидетели на случката са делегата на срещата г-н Георги Ковачев, съдийският наблюдател Радостин Станев както и цялата охрана пред стаята. По-късно за влизането на Давидов са потвърдили и реферите на двубоя.
 
"Този човек си позволява вече пряко или непряко да влияе и на футболни срещи, в които не участва. Считаме подобно поведение за крайно недопустимо и сме сигурни, че деянието е абсолютно забранено от структурите на БФС. Молим за изясняване на случая! Какво е продиктувало нахлуването на лицето в съдийската стая? Настояваме СК на БФС да вземе бързо и адекватно решение спрямо този "съдия", докато не е опропастил поредната среща на каквото и да е ниво в българския футбол.

ФК Миньор Перник се ангажира по надлежния ред да информира Съдийската комисия на УЕФА в първия работен ден след празниците", се казва в официалното писмо на Миньор, което можете да прочетете изцяло в приложеното факсимиле.


 

Няма коментари :

Публикуване на коментар