неделя, 25 август 2013 г.

Георги Илиев и Кьоравия ликвидирани с еднакви куршуми

Босът на ВИС-2 Георги Илиев-Главния и Васил Горчев-Кьоравия са били ликвидирани с еднакви флоберови куршуми 22 калибър.
Илиев бе пронизан смъртоносно на 25 август 2005 г. пред “Буда бар” в Слънчев бряг. Главния отишъл да изпие там по едно-две уискита след мача между “Локомотив” Пловдив и ОФК “Београд”, завършил с победа за любимците му. Смъртоносният куршум го застигнал от храстите на хотел “Хризантема”, където дебнел снайперист.

По идентичен начин бе пратен в отвъдното няколко месеца по-рано и Кьоравия. През януари 2005 г. отново снайперист окървави площадното пространство до хотел “Ален мак” в Благоевград само с един изстрел посред бял ден. Първоначалната версия бе, че Горчев е станал жертва на сръбски килъри, по поръчка на перничани. В последствие, обаче следите водеха отново към пернишките босове и техните наказателни отряди в Радомир.
Твърди се, че Илиев и Горчев са поръчани от Райко Алексиев-Райко Кръвта, който бе направен на решето с автомат “Калашников” след убийствата им.

Залавянето на бандата “Килърите 3″ идва като шестица от тотото за криминалистите. Сега те с лека ръка могат да припишат показните разстрели на Главния и Кьоравия на мъртвия Райко Алексиев-Кръвта и по този начин да ги впишат в графата “разкрити престъпления”.

Няма коментари :

Публикуване на коментар