петък, 3 юли 2020 г.

Наследството на Румен Петров

Бившият кмет на пернишкия квартал „Църква“ Румен Петров, остави доста тежко наследство. След два мандата на кандидата на ГЕРБ, се стигна до положението, че кварталът остана с редица проблеми, които не само не бяха решени по неговото 8-годишно управление, но и се задълбочиха.

Сметоизвозването беше на трагично ниво, непрекъснато се появяваха редица незаконни сметища. Отделно от това не беше направено нищо по въпроса с липсата на осветление на редица улици.

Изграденият стадион често се заключваше и много желаещи не можеха да го ползват. Сградата на бившата баня продължаваше да се руши. Румен Петров не успя да издейства от своята съпартийка Вяра Церовска необходимия бюджет за по-сериозни проекти в квартал "Църква". Парите така и не стигнаха за построяване и ремонтиране на детски площадки. 

Не случайно Румен Петров загуби местните избори. Сега пред новия кмет Радослав Динев има големи предизвикателства. Църковци ще трябва да положат големи усилия, за да може техния квартал да бъде едно по-добро място за живеене. Пред създадения Обществен съвет на квартал "Църква" има доста проблеми за решаване.

1 коментар :

  1. Това са пълни глупости.Тоя който ги е измислил ,спокойно можеше да отиде при гн.Петров и да му ги зададе като вапроси ,и да получи одговори за всичко .Незаконните сметища не никнеха а изчезваха едно по едно като това на свети Спас,като в криловата махала ,долна айдарица ,и до старото училище.Трябваше години хората да се одучат от старите навици като ,има ли боклук ,карай у реката.Сградата на старата баня е частна собственост.Стадиона е заключен защото е поднаем и хората влагат средства за да го подържат в това състояние.Идете и питайте ,за всичко има одговори.Не си спмням имаше ли децки площатки преди да стане кмет.

    ОтговорИзтриване