вторник, 7 юли 2020 г.

"Червеният" кмет на Перник премина към ГЕРБ

"Червеният" кмет на Перник - Станислав Владимиров вече открито работи за интересите на ГЕРБ в миньорския град. 

Владимиров намери време да увеличи месечната си заплата на над 5 000 лева, но не намери време да се справи с превръщането на пернишкия квартал "Църква" в сметище. Кмет на района е Радослав Динев, който също е издигнат от БСП, но вместо да му помага Станката е занемарил изцяло квартала. 

Нещо повече Владимиров е отказал изграждането на видео наблюдение в квартал "Църква", което е очевидна форма на саботаж на желанието на Динев да се бори с битовата престъпност. В същото време има и ежемесечен проблем с отпускането на бюджета за кметство "Църква".

До момента Станислав Владимиров се е срещал с Бойко Борисов, но в същото време не е направил нито една обща среща с местните кметове на община Перник. Това изглежда още по-странно на фона на това, че двата най-големи квартала в Перник - "Изток" и "Църква" се управляват от кметове на БСП. Явно за Станката приоритет са срещите с лидера на ГЕРБ и грижата му за ръст на месечното му възнаграждение. 

На фона на всичко това липсва само членската карта на Станката към ГЕРБ.

4 коментара :

  1. Абсолютно вярно и Църковци ще затъваме още повече в дупки и ями които Общината не иска да асфалтира....

    ОтговорИзтриване
  2. Не сте прави да обвинявате кмет който няма и една година в управлението на града.Като гледам предишният мандат на ГЕРБ дали пък нещо се е оправило освен дето стовариха невижданата видна криза .
    Не само в Църква има проблеми.
    Целият град е като след бомбардировка от ВиК разкопките ,дано след подмяната на водопровода който тече сега нещата се подобрят.
    В Тева който се слави като най-новият квартал на Перник няма елементарни улици и пътни платна ,а шофираме по пешеходни пътеки ,а квартала не е голям но...
    Надявам се нещата да тръгнат в по добра посока след изборите и когато ГЕРБ вече няма да е на власт. Между другото Владимиров е върнал решението на общинския съвет във връзка с неговата заплата ,но това са герберски шмекерии заради техните лични заплати са гласували такава огромна на кмета.

    ОтговорИзтриване
  3. Не само в Църква е така. И в Кладница сме забравени!

    ОтговорИзтриване
  4. БЕЗ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ, НЕ СИ РАЗРЕШАВАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ !!! ПРОБЛЕМИ ИМА НАВСЯКЪДЕ , ИМА И ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. ЩО СЕ КАСАЕ ДО ЗАПЛАТАТА, ТЯ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПО ТАБЛИЦА !!!

    ОтговорИзтриване