събота, 23 август 2014 г.

МЕГАСКАНДАЛ: Перник подарен на Първанов!

Перник се командва от Георги Първанов чрез кмета Росица Янакиева, съобщи "За Перник". Не само, че е кмет на Перник, но Янакиева разширява властта си, чрез експрезидента Георги Първанов, като достиженията са й на правителствено ниво.
Пример затова е новоназначената областна управителка на Перник Бойка Павлова. Тя е посочена лично от Росица Янакиева за поста си, а премиера Георги Близнашки я назначил, защото има тайна договорка между дясното правителство и АБВ, град Перник да бъде подарен на Първанов.

Кметицата Янакиева първо е предложила за областен управител Добри Митрев - бивш председател на Общинския съвет на град Перник. Но кандидатурата му не била одобрена в София и тогава на яве излиза името на Бойка Павлова. "Бойка Павлова е човек с организационен, ръководен и административен опит, прецизна е в работата си и се надявам, че функцията, която и се възлага ще я изпълни с достойнство. Аз имам чудесни впечатления за нея", каза Росица Янакиева по адрес на Бойка. А вие да сте видяли кметицата да хвали някой, освен себе си в този живот?

Освен Перник, президента Георги Първанов е получил още един град, но все още не сме сигурни, кой е, за да го напишем. Допустимо е при нова коалиция ГЕРБ и АБВ, Първанов да кадрува в Перник, чрез Росица Янакиева. Всъщност това му е обещанието. Той на това се надява, а Росица Янакиева е споделяла, че иска Министерството на регионалното развитие. Но засега шансовете на президентската партия АБВ да премине 4% бариера са малки.



Няма коментари :

Публикуване на коментар