четвъртък, 10 април 2014 г.

Протестиращи искат Янакиева да застане на детектора на лъжата

Протестиращите в Перник поискаха за пореден път да застанат на детектора на лъжата, за да отхвърлят обвиненията на кмета на града Росица Янакиева, че са купени от Николай Бареков.

Те искат и градоначалникът да застане пред детектора, за да отговори на обвиненията им, че е ощетила общината в особено големи размери.

Мартин Илиев от протестиращите заяви пред Livenews, че Росица Янакиева се е съгласила на подобна стъпка, но до момента няма никакво развитие на ситуацията.

Росица Янакиева пък заяви преди дни, че няма проблем да се яви пред детектора на лъжата, защото спи спокойно. Тя обясни, че резултатът от работата й през последните години в Перник е видима. За да се успокоят страстите около изсичането на Голо Бърдо и за да се докаже, че това не е незаконна сеч, тя лично е разпоредила проверки по случая.

2 коментара :

  1. Това, че хората са недоволни от управлението си, не означава, че някой трябвада им плаща. Просто кметицата не си е свършила работата.

    ОтговорИзтриване
  2. Хората са недоволни и без да им се плаща за това. Не харесват Янакиева, защото ги излъга за парите от земетресението и хората останаха в порутените си къщи, за това, че кметицата отдавна се заиграва с Тиквата и с ГЕРБ, въпреки, че е избрана от квотата на БСП и за това, че сега се прехвърли при Първанов, което е пак същото, защото АБВ и ГЕРБ са почти едно и също.

    ОтговорИзтриване