вторник, 26 ноември 2013 г.

Ударът на Daskalovo: ДПС превзема Перник, махат Янакиева

От ДПС категорично са решили да вземат властта в Перник. Партията на Доган е решена при първа възможност да атакува кметицата Росица Янакиева, която е стар кадър на БСП, научи Daskalovo.blogspot.com.

ДПС ще се опита да издигне печеливша кандидатура при едни предсрочни местни избори. За кандидат се търси човек с българско име, който не се свързва пряко с ДПС, защото партията няма много последователи в миньорския град. За да се стигне до предсрочни избори, най-вероятно Росица Янакиева ще бъде "подсетена" от БСП, че трябва по подобие на Христо Бисеров да се оттегли.

"Червената партия" ще се опита да запази властта в пернишките села. Кирил Кирилов бе назначен за заместник областен управител в областната администрация в Перник. Заповедта за назначаването му бе издадена в петък. До този момент Кирилов бе кмет в с. Богданов дол. Сега най-вероятно "червената" Николета Максимова ще седне временно на кметския стол до провеждането на нови местни избори. Тя бе председател на Инициативния комитет за защита на пострадалите от земетресението в Перник, но се отличи предимно в браненето на интересите на БСП, а не на гражданите.

Няма коментари :

Публикуване на коментар