вторник, 15 октомври 2013 г.

Истинската Мисис Русия 2012 е футболната съпруга, а не перничанката Антония Петрова

Истинската Мисис Русия 2012 всъщност е футболната съпруга Инна Жиркова, а не перничанката Антония Петрова. Надпреварата за най-красива рускиня е била в Малта, а на финала оцеляват 23 красавици от различни краища на Русия, Новосибирска и Московска област.

Журналисти направиха проучване как точно нашата Антония е станала Мисис Русия. Оказа се, че истината е далеч от това, с което се перчи Петрова, и по-скоро прилича на сюжет от повестите на Гогол. Всъщност Тоца е спечелила титлата на миниатюрно конкурсче, организирано в световно неизвестния град Енгелс в дълбоката провинция, както се казва в такива случаи – „на г*за на географията”, с извинение. Не го търсете на картата, защото няма да го откриете. Иначе селцето се намира в Саратовска област.



Въпросният конкурс за омъжени рускини, чието пълно название е „Мисис Свят – Русия 2012″, е организиран от някой си Антон Петров, местния Митьо Пищова. Антония Петрова е спечелила короната в „тежко” състезание с цели 17 конкурентки от „представителни” дестинации като Суругут, Красноярск, Уляновск, Омск и 4 от областния център Саратов. Не е привлечена нито една столична красавица или известно име. Няма и участничка от другия голям руски град – Санкт Петербург. Нито една от големите руски медии не отразява бутафорната изява.

Залата, в която протекла „оспорваната” надпревара, е местният нощен клуб „Росинка” – типична провинциална пивница. Мястото, както се вижда от кадрите, публикувани в местните медии, не блести нито със стил, нито с лукс, то е на светлинни години далеч от бляскавите клубове на Москва и Петербург. Участничките пристигат сдопотопни черни волги, каквито има само в старите съветски филми. Дамите са издокарани като провинциални абитуриентки от времената на соца.


Петрова леко се отклонява от регламента, който изисква вокално изпълнение, се представя в… балетна миниатюра. Изпълнява я доста тромаво в нелепа синя воалена рокличка. Все пак не може да се е отрече, че тя изглежда доста по-симпатично в сравнение с конкуренцията. Останалите грозотии биха уплашили и порядъчно къркан казак.



„Здравейте, аз съм Антония Петрова. Израснала съм и съм получила своето образование в София. Имам две висши образования – международни икономически отношения и право”, разказва във видеоклип за конкурса злополучната перничанка.

Пред журито нашата красавица развива теорията, че е пристигнала в Москва през 2006 г. със стипендия от „своя университет в София, за да усъвършенства руския си език в Държавния институт за руски език „Пушкин”.
Местните медии пишат още, че другите участнички вдигнали скандал веднага след конкурса. Според тях Петрова и съпругът й Бередин подкупили журито с $ 20 000. За Антония титлата била важна, за да скъса веднъж завинаги с омразния прякор Мис Крокодил, уточняват още конкурентките, цитирани от регионални издания в град Енгелс.

Няма коментари :

Публикуване на коментар