вторник, 17 септември 2013 г.

Служебният автомобил на Янакиева паркира неправилно, Перник, виждаш ли какъв кмет имаме за пример? (ВИДЕО)

Служебният автомобил на кмета на Перник Росица Янакиева паркира неправилно на улица "1-ви май"  в пернишкия квартал "Твърди ливади", съобщи zaPernik.com. Наглата постъпка стана на откриването на учебната година в 9-то училище "Темелко Ненков".
На метри от децата, които трябва да се пазят и да се учат на добродетели. Кметът на Перник пристигна със служебния си автомобил, за да поздрави ученици, учители и родителите. Янакиева, на това ли учиш обществото?

Вероятно шофьорът незнаещ правилата за движение реши да пльосне колата на едната лента на двупосочната улица. Така на автомобили идващи от центъра на Перник им се налагаше да навлизат в отсрещното движение. А колите пътуващи към центъра изчакваха колегите си заради кметското препятствие.

Перник, виждаш ли какъв кмет имаме за пример? Щом автомобилът на кмета Росица Янакиева не спазва правилата какво остава за нас, гражданите? От "Пътна полиция" - Перник постоянно правят акции за неизрядните шофьори. Явно службният автомобил не се притеснява от тези акции и най - малко от полицията.


Няма коментари :

Публикуване на коментар