понеделник, 16 септември 2013 г.

Перничани буйстват от Изток до Чикаго

Феновете и играчите на пернишките отбори за пореден път проявиха буйния си характер, но това пак може да им изиграе твърде лоша шега. Ултрасите на Миньор Перник блокираха магистралата Е-79 след загуба на техния отбор в Югозападна "В" група, а един от тях дори преспа в районното, за да охлади страстите си.

Ден по-рано пък скараджията на Металург се заканваше, че ще отнеме фотоапарата на репортера на Football24.bg, а на игрището при старта на "металурзите" във втората областна група бяха хвърлени предмети. Така се получи, защото на стадион "Металург" изобщо нямаше охрана и това даде повод на някои доволно почерпени зрители да се разпищолят. То както се казва, когато я няма котката, то мишките скачат!

След това пък стана ясно, че футболистите на Миньор Чикаго са се сбили със зрителите на един от шампионатните си мачове.

Време е перничани у нас и по света да разберат, че така не става. В противен случай като нищо може да се повтори ситуацията от миналата година, когато заради двама нахлули на терена фенове на Миньор Перник, отборът бе лишен от домакинство за два мача на финалната права в шампионата от "А" група. С това решение Миньор Перник пое към "Б" група, а заради липсата на пари по-късно пропадна до "В" група. Затова феновете да могат, а не да пречат на отбора.

Николай Георгиев, football24.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар