петък, 2 ноември 2012 г.

Росица Янакиева ВЪН, ама веднага



От всичко се стряскам, защото си мисля, че идваш в моя дом! Най-щастливият миг на раздялата е когато си тръгваш и аз със сълзи на учи се моля на бога, дано не се върнеш. За по-младите читатели ще кажа, че това е припев от песента "Най-щасливия ден" на легендарната група Контрол.

Сега тя отново звучи актуално, що се отнася до кметицата на Перник Росица Янакиева. Какво направи тя за Перник? Живеем в град, осеян с дупки, жестока смрад и още по-жестоки дългове. 

Да, всичко това е резултат от управлението на Росица Янакиева.
Какво направи кметицата, за да се разкрият нови работни места в града - НИЩО. Какво направи кметицата, за да се справи с незаконните сметища
пръснати по целия град, включително в центъра на Перник - НИЩО. Какво направи Янакиева за зимното почистване на улиците, пак едно голямо  НИЩО! Защо Перник е градът с най-нередовния градски транспорт. Кога Росица Янакиева смята да направи нещо по въпроса? Вероятно - НИКОГА!!!

Г-жо кмет Вие давате ли си сметка, че в Община Перник дори не си правят труда да отговарят на жалбите на гражданите, камо ли да решават техните проблеми. Вие, какво изобщо работите и за кого работите?

Бог да ни е на помощ, г-жо Кмет, защото Вашето управление превръща Перник в град на мизерията, мръсотията и пълното безхаберие. Затова г-жо Кмет е най-добре да си ходите, перничани не ви искат!!!

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар