петък, 7 октомври 2016 г.

Групово изнасилане на язовира в Ярджиловци, пред детето на жена (18+)

Сексуални драми разтресоха бараките на ярджиловския язовир “Осломе”.  Секс в тоалетните на язовира, според думите на пострадала, вкара пазачи на язовира в дело за изнасилване, драмата се разиграва на 18 октомври миналата година

Какво е станало? Началото на драмата
Перничанка живеела на семейни начала при мъж в пернишкото село Ярджиловци. Двамата се скарват и тя излиза от къщата, заедно с непълнолетната си дъщеря от предишен брак, докато мъжа се успокои.

Среща съсед
На улицата в селото обаче среща съсед, който и предлага да се качат до язовир “Осломе”, известен като “новия язовир” и там да пийнат нещо. Съседът ги откарал с лекия си автомобил. Влезли в постройка, която се ползвала от пазачите на язовира, представляваща стая, обзаведена с легло, маса със столове и телевизор. До нея имало пристроено друго помещение – за санитарни нужди, с няколко тоалетни, разделени помежду си, и пералня.

В стаята се намирал пазач, който се водел по заместване на основия, който пък бил на семейно тържество. Седнали тримата възрастни, сипали си ракия и си приказвали дълго.

Групата става по-голяма
Пазачът по заместване казал, че ще слезе до селото, за да напазарува нещо за пийване и хапване. В това време на язовира се качват истинския пазач с братовчед си. Двамата обаче били пострадали вследствие на инцидент с управлявания от пазача скутер, с който се били придвижили до язовира, поради което братовчеда имал охлузвания по пръстите на ръката и по коляното, а пазача бил със счупен зъб и с наранявания по носа, устата и лакътя на дясната ръка. Разказали за произшествието, а жената, виждайки нараняванията на пазача, взела от санитарното помещение кърпа и започнала с нея да забърсва кръвта от лицето му. Малко по-късно същата вечер тя излязла от стаята и отишла в една от тоалетните, намираща се в съседното санитарно помещение. Там,според показанията й, пазача осъществил с нея сексуален контакт противно на волята й.

Какво става в тоалетната, според жертвата:
Според версията на жертвата след като отишла в тоалетната и седнала върху тоалетната чиния с лице към вратата, при нея неочаквано влязъл Такев. Без да каже нищо, той смъкнал панталона си, хванал с едната си ръка главата й, а с другата ръка пениса си и започнал да го бута към устата й. Жената бутала пазача с ръце в областта на таза и корема му, но не викала. Той вкарал пениса си в устата й, след което хванал главата й с двете си ръце. Жената продължила да го бута с ръце в областта на таза и корема, но не го драскала и удряла. Според показанията й, по някое време тя се изправила и тогава Такев я хванал за косата, обърнал я с гръб към себе си и с лице към стената, на която тя се подпряла с две ръце, след което вкарал пениса си във влагалището й. Видно от показанията й, в този момент тя не е викала и не крещяла, а мълчала и единствените движения, които непрестанно извършвала били да мърда тялото си наляво и надясно. По някое време се подпряла с ръце на тоалетната чиния и по думите й се опитала да отблъсне пазача с ръце, но успяла само да го докосне с пръсти в областта на таза и корема. Актът продължил около минута-две, след което Такев извадил пениса си и излязъл от тоалетната.

Второ действие
Малко след това жената-жертва също излязла оттам и се върнала в стаята, където били мъжете. Според изнасилената, връщайки се в стаята, тя продължила да се държи така, сякаш нищо необичайно не се е случило, но дала телефона на дъщеря си, за да звънне на някого, който да дойде и да ги вземе. След известно време, пак според показанията й, пазача й казал да покаже тоалетната на братовчед му. Жената станала и излязла заедно с братовчеда, показала му тоалетната и се върнала. Пазачът я попитал къде е братовчед му и жената отново излязла навън, за да го потърси. Било тьмно и жената няколко пъти извикала “къде си?”, след което се обърнала с гръб към тоалетната и се запътила към стаята на пазачите, в този момент, според твърденията й, братовчеда я хванал през кръста и я вдигнал нагоре. Жената започнала да рита с крака във въздуха и казала на братовчеда да я пусне, но той не я послушал. Вървейки назад, в посока към санитарното помещение, двамата влезли вътре в него, където била пералнята и там, според твърденията на жертвата, братовчеда свалил панталоните си до коленете и се опитал да вкара пениса си във влагалището й, като в този момент тя била с гръб към него, но не успял. В същото време жената не викала и не се дърпала, а единствените движения, които правела, били да мърда с тяло напред, назад и настрани. По някое време обаче се промушила под мишницата му и излязла от тоалетната, след което отново влязла в стаята на пазачите и продължила да се държи така, сякаш нищо не се е случило, но дала телефона на дъщеря си като й казала при първия вьзможен случай да бяга.

Спасението

В един момент на жената й се сторило, че един от мъжете проявява интерес към дъщеря й, поради което, според думите й, започнала да прави всичко, което и се казва и по-конкретно: изпивала “до дъно” сипания в чашата й алкохол и разговаряла с мъжете в стаята, за да отклонява вниманието им. Около 02:30 часа през нощта, дъщеря й казала, че отива до тоалетна, след което двете излезли навън и побягнали в тъмното. Вървейки пеша, в посока от язовира към село Ярджиловци, стигнали до производствена база с. Ярджиловци, ул. Орниче, където ги вижда охраната на базата. Жената и детето питат за посоката, в която се намира “Паункова махала” /в която живеела заедно с мъжа си на семейни начала./, а след направена от негова страна забележка за късния час, в който е навън с детето, тя отговорила, че не е знае какво е преживяла и му казала, че е била изнасилена два пъти пред детето си. Въпреки настояването на жената да не се звъни в полицията, охраната на производствената база се обадил на тел.112 и подал сигнал за извършеното престъпление /изнасилване/, вследствие на което било образувано и досъдебно производство.
В хода на делото обаче пазачите на язовира отричат да са осъществявали сексуален контакт с жената и казват, че са били съвсем кратко на язовира. Не се установява следи от сперма по жената, а само по един от пазачите. Съдът не можа да намери доказателства, че дори и да е имало сексуален конкакт между жената и мъжете, акта е станал насила.

Няма коментари :

Публикуване на коментар