петък, 20 ноември 2015 г.

Излъчват пряко по Канал 3 мача между Миньор и ЦСКА, срещата е по обяд


Дългоочакваната футболна среща между Миньор - Перник и ЦСКА ще се излъчи пряко по Канал 3. Именно заради живото излъчване, мачът ще се играе в необичайно за първенството време - по обяд.

Срещата между двата отбора е насрочена за 29-ти ноември от 12:30ч. на Стадиона на Мира.
Стадион "Миньор" в Перник обаче е в окаяно състояние, алармира старши треньорът на едноименния отбор Петър Анестиев. Според Анестиев, ако завали дъжд, теренът ще се превърне в разорана нива. По думите му още пролетта е трябвало да се направи тревно покритие, но поради липса на средства не е предприето нищо. "Имаме повече победи навън, отколкото вкъщи, заради лошия терен, на който играем", каза пред БТА Анестиев.

До момента момчетата от Перник вървят много добре в класирането и побеждават противниците си. Очакванията за срещата с ЦСКА са големи. Не по-малко големи обаче са очакванията и на миньорци за заплати. Тежкото финансово положение сериозно застрашава отбора от разпадане. Има насторения сред фетболистите, които въпреки несигурността продължават да ходят на тренировки, че ако не им се изпратят запрати преди мача, няма да излязат на терена.

Въпреки, че са обезкуражени и ритат едва ли не за слава, очакванията на перничани са ФК Миньор да играе както до сега и да даде всичко от себе си. За перничани да победиш именити отбори като ЦСКА е въпрос на чест.
Но за да получиш емоция трябва и да дадеш. Елате на стадиона, за да подкрепите пернишкият тим. Колкото повече, толкова по-добре!

Няма коментари :

Публикуване на коментар