петък, 30 октомври 2015 г.

СКАНДАЛНО: Пернишки квартал има кмет от ГЕРБ чрез доказана измама (ДОКУМЕНТИ)

Пернишкият квартал Църква си има нов-стар кмет. Това е Румен Петров от ГЕРБ. Сайтът ни обаче се добра до документи, които ясно показват, че Петров печели чрез показна измама.


В 39-та СИК в кв. Църква е извършена изборна измама, алармираха и от БСП. На застъпник от БСП е даден протокол с номер 1432300010, в който срещу името на кандидат-кмета от ГЕРБ са записани с цифри 11 гласа. Срещу числото е отразено и словом „единадесет”.

Документът е надпис „Вярно с оригинала”, мокър печат и подпис и логично се предполага, че това е копие от оригиналния документ. На следващия 26 октомври обаче за същата СИК 39 се появява протокол с № 1432300009, като гласовете са коригирани на 112, но без задължителните подписи, съпътстващи поправката. „Гласовете са коригирани на добра воля, явно толкова са били нужни”, коментира той. Върху текста словом също е нанесена поправка, но отдолу личи надписът „единадесет”.

Същият номер на протокол 1432300009 се появява и в 15-та СИК в Изток, което съвсем ни шокира, посочи той и допълни, че протоколи с един и същи номер се засичат в 4, 5, 6 различни секиции.

Това доста смущаващо и притеснително, номерата на потоколите трябва да е идентичен и характерен и не би трябвало да се повтаря.

Няма коментари :

Публикуване на коментар