сряда, 5 февруари 2014 г.

Бареков: Ще спечелим изборите в Перник

"България без цензура" ще бъде първа политическа сила в Перник. Това заяви в отговор на въпрос на Livenews, лидерът на партията Николай Бареков. Той допълни, че в събота от 11.00 часа ще се проведе избор на общинско ръководство в миньорския град.


"Няма да права циркове пред медиите и да показвам банковите си сметки, защото винаги ще има съмнения, че има и други. Дал съм обаче съгласието си да отпадне банковата тайна, и Националната агенция по приходите (НАП) ще може да ги провери", заяви Бареков в отговор на въпрос на Livenews.

"България без цензура" предлага 12 теми към нацията за референдум. Новата формация приема предложението на президента Росен Плевнелиев за евроизбори, съчетани с всенародно допитване, но настоява за народния вот по конкретни теми, които са на дневен ред на обществото. Заедно със своите предложения партията на Николай Бареков предлага широк дебат за референдума.

"Ние се обръщаме към президента, към останалите политически формации – ВМРО, НФСБ, и партиите от Реформаторския блок с покана за кръгла маса. Да седнем всички, да споделим своите виждания и да уточним искаме ли референдум и какъв да бъде той", призова Николай Бареков.

Няма коментари :

Публикуване на коментар