понеделник, 1 юни 2020 г.

Кметът на кметство Изток зарадва децата

Кметът на кметство Изток - Десислава Стоянова, по случай 1 юни - Международния ден на детето, заедно с нейни служители и със съдействието на фирма "Зайо Байо", зарадваха децата за празника. Тази година се проведе по различен начин, с цел спазване на противоепидемичните мерки, но за доброто настроение на малчуганите, се погрижи лично кметът на кметство Изток.

Организирана бе празнична обиколка, която започна в 10:30 ч. от кметството и премина през всички улици и детски площадки на територията на двата квартала. Стоянова поздрави всички деца, които срещна. Раздаде им балони, "Зайо Байо" и бонбони, като малък подарък за празника.

"Желая Ви едно безгрижно и щастливо детство! Бъдете здрави, търсещи и намиращи, учещи се деца и пораснали добри хора! Бъдете здрави! Мечтайте повече, защото мечтите се сбъдват!", пожела Десислава Стоянова.

"Децата са нашето бъдеще и заслужават да бъдем сред тях, и да ги поздравим лично по случай празника им. Предприехме тази инициатива, за да се почувстват изненадани и по-специални", заяви още кметът на кв. Изток и кв. Мошино.

Няма коментари :

Публикуване на коментар