събота, 11 януари 2020 г.

Перник не е това, което беше!

Славата на Перник остана изцяло в миналото. Вече няма и помен от най-бунтарските граждани на родината. Вече никой не реагира за нищо! Готови са да се бият за чаша вода, но не искат да направят един средно голям протест, да не би някой случайно да чуе техните искания. Това крайно и необяснимо търпение не води до нищо добро.

Чуват се само някакви абсурдни изказвания, които граничат с остра и необратима форма на тежка имбецилност... Протестите нямало да напълнят язовира! А като си стоите вкъщи, как точно го пълните??? Шепата протестиращи, само потвърждават правилото, че на перничани им е най-добре вкъщи.

Не смятате ли, че най-малко трябва да се чуят вашите проблеми, за да може повече хора да се заемат с тяхното решаване. Сега перничани са отстранили всякаква мисловна дейност! Единственото им желание да се преборят за безплатна бутилка минерална вода, като се сбият на централния площад. 

Вместо да се редите в 21-ви век за литър вода, вземете и направете нещо смислено! Стига само недоволство по кръчмите на чаша ракия и салата. Стига радост на комат хляб и късче сирене, все още сме хора, а не само мишки. Между другото дори и мишките се радват на повече вода, отколкото перничани. Това не Ви ли притеснява, не Ви ли тревожи? Не смятате ли, че не е справедливо и редно, това абсурдно положение, в което са попаднали 80 000 български граждани! Не смятате ли да направите нещо по въпроса?

Дано нещо е останало от старата слава на Перник! 

А дано, ама надали!!!

д-р Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар