понеделник, 10 ноември 2014 г.

Миньорци нападат Общинския съвет в Перник

Пернишките фенове се готвят за протест в името на спасяването на футболния отбор на Миньор.

На своята страница във "Фейсбук" запалянковците публикуваха предложение за бунт. Датата и часът са фиксирани - 15 ноември (събота) от 15:00 часа. Идеята е да се спасява отбора. Миньорци ще протестират по време на сесия на общинския съвет на Перник, когато ще се извършва отново избиране на Иван Иванов за кмет на Перник, тъй като областната управителка на Перник върна за преразглеждане решението на ОС от преди 10 дни.

В интерес на истината, финансовото състояние на клуба, откакто беше спряно кранчето от Никофор Вангелов все още е плачевно, пише "Съперник". 

Тогава отборът беше в „А" група, изкара на мускули вторият полусезон и доброволно абдикира във „В" група. Освен, че нямаше пари, тимът се оказа с огромен дълг, който отказа всички потенциални инвеститори в клуба. Стигна се до юридически хватки, взимане на лиценза на Витоша (Долна Диканя) с цел спасяване от задълженията и т.н. И тогава имаше протести през сградата на Минна дирекция, феновете пиха боза, студена вода и т.н., но никой не ги чу.

Няма коментари :

Публикуване на коментар