четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Пастата: Нямам политически амбиции

Сайтът на "Даскалово" (daskalovo.blogspot.com) се свърза със Стефан Спасов – Пастата, за да коментира новината за издигането му за кмет на Перник.

"Това е несериозно, нямам политически амбиции, в момента работя в Топлофикация-Перник". Не мога да коментирам Росица Янакиева, защото с нея нямаме допирни точки", заяви бившият футболен рефер пред медията ни.

Появи се информация, че бившият топ рефер от родното първенство Стефан Спасов – Пастата е подкрепян от инициативен комитет и ще бъде вдигнат за кмет на Перник.

Очаква се цялата футболна общественост да подкрепи Пастата, което още от сега му гарантира доста гласове. Очаква се зад кандидатурата на Спасов да застане и фенклуба на Миньор Перник, начело с неговия култов лидер - Пешо Буферо.

В кариерата си Пастата е ръководил вечното дерби Левски-ЦСКА и има над 110 мача в "А група", което е недостижим рекорд за пернишките съдии.

Росица Янакиева стана депутат от АБВ и така кметското место в Перник се оказва свободно.

Тепърва ще се появяват и нови кандидати за лидер на местната власт, очаква се и Ирена Соколова от ГЕРБ  да се хвърли с всички сили в надпреварата.

Няма коментари :

Публикуване на коментар