събота, 19 април 2014 г.

Футболна драма в Перник

Пернишкият футболен клуб "Металург" се е самозабравил с претенциите си, съобщиха от Фейсбук страницата Миньор - Перник по повод готовността на "Металург" да блокира магистрали. Това ще стане, ако спортната база в квартал "Изток" бъде изключена от 1 милион за пернишкия спорт, който народният представител Станислав Владимиров - Станката уреди от правителството.

"От ФК Металург се самозабравиха с претенциите си. Щели да блокират пътища, магистрали... Ало влезте в час, ако обичате! По логиката на хората от кв. Изток, щом са отпуснати пари за спортен обект, те трябва да се делят. По тази логика трябва да писнат всички клубове от нивото на Металург - Китка (Витановци), Черногорец (Ноевци), Ботев (Батановци), Минерал (Рударци), Струма (Кралев дол)... Списъкът е дълъг. Все пак средствата стигат за един обект и той е определен на ниво министерство. Стига популизъм!", пише в позицията.

Припомняме, че след като Станката се срещна с голяма част от спортното общество на Перник се стигна до решението милиона да бъде заделен за ремонт на зала "Дружба", изграждане на тренировъчно футболно игрище в квартал "Димова махала" и заделяне на 50 хиляди лева за игрище за мини футбол в град Радомир.

Няма коментари :

Публикуване на коментар