сряда, 11 декември 2013 г.

СКАНДАЛ: Ученички от Езиковата излизат с 42 годишни за кутия цигари, ваучер или дрешка

Ученик съм в Езиковата гимназия в Перник и съм шокиран от нещата, които виждам.
Често мои съученички се държат много по-долнопробно от чалга певиците, които обвиняваме за всичко най-лошо в нашата държава.
В нашето училище има ученичка, която излиза с 42 годишен мъж. Той я чака редовно пред училището с джипа си. После отиват и не знам какво правят. Всъщност знам, но не мога да пиша такива неща. Болно ми е, че това момиче се гордее от „връзката си” и парадира с нея. Не знам дали родителите й са наясно с половите й контакти, или по-скоро са спокойни, че тя „няма такива”, но учителите и директорите на училището не виждат ли какво става? Охраната сляпа ли е?

Друго момиче например е правило секс с по-голям мъж за кутия цигари. И знам, че не е изключения. Често се случва момичета да се подлъгват, особено по по-възрастни заради елементарни и евтини неща, като цигари, алкохол, дреха от магазин или зареждане на ваучер. Това не става директно. Ето ти кутия цигари, ела с мен. Към това е придружена и романтика, обещания, приказки, кафета, но ето ... имаш ли цигари, искаш ли това или онова и нещата стават.

Нарочно не пиша имена, няма да напиша и моето. Не е важно кой го прави, а че се прави. Точно затова обмислям да се махна от тая държава, когато завърша училище. Тук на мода са джиповете, които подаряват цигари, алкохол и дрехи в замяна на плътски удоволствия с непълнолетни.

В нашето училище доста често момчетата нямат гаджета, защото за момичетата ни е под достойнството да са с момче от класа. За тях много по-ценно е да са с батко на 25-30 години, та и отгоре. Ние сме наричани „дечковци”, „лекета”, „идиоти” и какво ли не. Вижте какъв автопарк става пред Езиковата, когато свършат часовете, заснемете и ще си направите изводите. Вижте шофьорите на автомобилите, вижте и „гаджетата”, които скачат в тях.

zaPernik.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар