понеделник, 8 октомври 2012 г.

Право на отговор относно жалбите към Община Перник

Перничанинът Вихрен Матев се обърна към Daskalovo.blogspot.com с мнение по материала Пернишки бизнесмен иска свободно да си опъва кабелите. Той твърди, че информацията публикувана в Perniktoday.net не отговаря на истината, а става въпрос за съвсем различен случай.

Според Матев той е сигнализирал телевизия ТВ7, че Община Перник не отговаря на изпратените до нея жалби, а не става въпрос за разрешение за прокарване на интернет кабели.

Въпросът, по който се бяхме обърнали към екипа на TV7 всъщност беше съвсем друг! Въпросът беше „Защо Община Перник не отговаря на жалбите и молбите на гражданите в законно установеният срок?”, посочва Матев.

Във връзка с това Аделина Иванова пише: „Проблемите на гражданите с Община започват, когато работещи в нея забравят че са граждани и се идентифицират само с постове, които заемат! Най-трудно се удържат власт и пари, най-трудно е човек да удържи тези две зверчета в себе си, които ако това не се случи просто излизат извън субекта, обръщат се срещу него и започват да го папкат.”

Вихрен Матев изпрати линк към документ, с който защитава думите си.


Няма коментари :

Публикуване на коментар