събота, 16 март 2024 г.

Перничанката Йоана и плувкинята Габриела от "Ергенът" се хванаха за гушите (ВИДЕО)

Зрителите станаха свидетели на голям скандал между участничките в "Ергенът" 3 снощи. Момите Йоана от Перник и Габриела се захапаха на тема коя какво е постигнала в живота си.

Докато боркинята Барбара и ергенът Алек се усамотиха на "тиха" среща и посетиха внушителния акропол на величествената крепост Линдос, момичетата в имението получиха ново предизвикателство от водещия Наум Шопов.

Играта се казваше "Обичам те, не те обичам" и в нея всяка една от дамите трябваше да подари плюшено сърце на момичето, което чувства най-близко и да "почерпи" с торта в лицето тази, която най-малко харесва. Провокацията стана повод на светло да излезе неприязънта, която изпитват една към друга две от претендентките за сърцето на Младенов - плувкинята Габриела и стюардесата Йоана. Дамите решиха да се захапят на тема коя какво е постигнала и какви успехи има в личен план. Габриела нападна остро Йоана, като заяви, че "майка й е вдигнала ръце от нея" и определи стюардесата като "сервитьорка в самолет".

Йоана също не й остана длъжна, като й отвърна, че я смята за умна, но "злобна" жена.

Спорът между двете момичета провокира и зрителите да споделят мнението си за тях в социалните мрежи. Повечето се надигнаха срещу Габи, оприличавайки я на "мъж", като сред коментарите имаше и такива, които разкриха, че преди участието си в "Ергенът", плувкинята е работила като продавачка на балони в столичните клубове и че точно тя няма право да говори за житейски и професионални постижения.

Няма коментари :

Публикуване на коментар