вторник, 4 април 2023 г.

И извън Народното събрание борбата ни социална справедливост, продължава!

Благодаря на всички, които гласуваха на изборите на 2.04.2023 година!
Изключително много благодаря на гражданите от 14 Многомандатен избирателен район Перник и от 24 МИР - София град, които гласуваха за "БСП за България".

Задължен съм и на всички 720 от гласувалите за БСП в 14 МИР Перник и на всички 679 от гласувалите за БСП в 24 МИР, които ме подкрепиха и лично, гласувайки с преференция за мен!
"БСП за България" увеличи гласовете си в 14 МИР Перник с 85 гласа и получи 3 998 гласа. (Увеличението в петте общини извън Перник е 255 гласа, а намалението в Перник е 170 гласа.)
За съжаление, с негласуването на над 60% от хората и недостатъчните гласове за "БСП за България" не достигат за избирането ми за народен представител и оставят гражданите от БСП в област Перник без представител - социалист в Народното събрание.

Благодаря на всички, които участваха от "БСП за България" като членове на Секционни избирателни комисии, застъпници и представители, благодаря на Ива Борисова, на Иван Димитров и на всички кандидати от листата и на всички, които подкрепиха БСП и кандидатите ни.

На всички, които убедиха и хора около тях да ни подкрепят благодаря и лично!
По време на многобройните срещи с Вас показахме многобройните нерешени проблеми на хората както от градовете, а така и от селата. Посочихме възможни решения и поехме ангажимент заедно да се борим и преборим за техните решения. 

Направихме една честна, открита и интересна кампания със срещи и разговори с хиляди граждани вкл. и с осигуряване на здравни грижи и изследвания за десетки граждани в 7 селища от област Перник, с осигуряване на мобилен магазин в селища, в които няма нито работещ магазин, нито минава мобилен!
И извън Народното събрание борбата ни социална справедливост, за мир и за по-добър живот продължава!

Борис Цветков

Няма коментари :

Публикуване на коментар