петък, 31 март 2023 г.

Борис Цветков: Ние сме остров на стабилност и ще си върнем силата в Пернишко

„Ние сме партията в българската политика с най-дългата история. В този момент „БСП  за България“ е остров на стабилност и се надявам да си върнем доверието и силата в пернишка  област.
След като обявим резултата си на 2 април ще направим допитване до избирателите си по региони, чрез местните структури за бъдещите ни действия, защото смятаме, че именно хората са тези, които са в основата на една силна политическа партия“. Това заяви пред представители на бизнес кръга на КРИБ  в областта водачът на 14 МИР Перник Борис Цветков.

Срещата се проведе днес по обяд в офиса на КРИБ  в миньорския град. Сред присъстващите от бизнес елита бяха председателят на конфедерацията Георги Милев, собственика на строителната фирма ДЛВ  Добри Владимиров, както и бившият областен управител на Перник арх . Михаил Михайлов.

Хората от бизнес средите приеха на приятелска среща представители от листата на червените за пернишка  област. Сред тях освен водачът им Борис Цветков, бяха и бившият областен управител на Перник Иван Димитров, както и бившата зам .-областна Ива Борисова. На срещата присъстваха още и областният координатор Кирил Леонов  и общинския лидер Кирил Мирчев, както и хора от листата на БСП  от общините.

„Държавата се намира в една явна криза и нестабилност, но именно тя е фактора, който може да помогне на родния бизнес, защото има как да го стори. За целта трябва де си обединим в едно общо мнение в региона, защото проблемите на бизнес средите са и проблеми на БСП “, категоричен бе Борис Цветков.

По думите на бившият областен управител на Перник Иван Димитров в региона вече няма тесни специалисти от каквито има нужда областта. „От област с много тесни кадри, днес тях вече ги няма. Ние от БСП  се отнасяме с респект към КРИБ  и неговата роля в обществения живот на хората в областта и винаги ще подкрепяме бизнеса, както сме го правили и до сега. Уважение към Харвард , но реалността в страната ни е съвсем друга“, каза Димитров.

Водачът на червените от Перник сподели, че от БСП  правят първи стъпки за възстановяване на професионалната техническа гимназия „Юрий Гагарин“. „Това може да стане само с участието на бизнеса, тъй като подготвените кадри от това училище ще влязат директно в нужните сфери на бизнес средите в региона.“

„За краткото време, в което бяхте в управлението направихте няколко положителни промени. Вие трябва да си върнете доверието на хората във вас, както и да измислите как да мотивирате хората. Определено всички партии крадат от вас и за това резултата ви се размива. Ние като работодатели искаме бизнеса да работи, но как да увеличим дохода на един работник, за да не избяга, като всичките ни разходи са увеличени в пъти и когато това стане веднага търсим начин да компенсираме от друго място. Така спиралата се затяга и потърпевш остава единствено работодателя, а за нас облекчения няма.“, заяви председателя на КРИБ  Перник Георги Милев.

По време на беседата бяха обсъдени много и различни теми свързани със ситуацията в Пернишко , както и огромните политически и икономически проблеми, касаещи цялата страна. В края на срещата всички бяха единодушни, че трябва да се гласува, защото всеки глас е важен за избора на бъдещо стабилно правителство.

За да подкрепите „БСП  за България“ гласувайте с бюлетина № 1 за избора за народни представители на 2 април.

Няма коментари :

Публикуване на коментар