петък, 17 март 2023 г.

Борис Цветков: Има нужда от редовно правителство

Водачът на пернишката листа на „БСП за България“ за 14 МИР Перник Борис Цветков се срещна с представители на КНСБ.

На срещата присъстваха още бившият областен управител на Перник Иван Димитров и осмият в листата на социалистите в Перник Иво Михайлов, както и  областният координатор на КНСБ Наташа Ангелова и представители на бизнеса и частния сектор в област Перник.

По време на срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с безплатните детски градини и безплатните учебници за учениците, както и темата за увеличаването на минималната работна заплата в страната. Всички присъстващи бяха единодушни по отношение на доходите на хората и това, че българинът живее на ръба на бедността и това трябва да се промени.

От КНСБ изразиха категорична позиция, че след изборите на 2 април България трябва да има редовно правителство. Необходимостта от това посочиха и кандидатите за народни представители от „БСП за България“.

"Крайно време е да се загърбят политическите и партийните различия и да се върви в един общ път в името на доброто на българските граждани", заяви водачът на листата на социалистите в Перник Борис Цветков.

По думите на Цветков сериозен проблем в Перник е язовир "Студена" и неговото контролиране. Той заяви, че перничани, както и всички хора в страната, искат  стабилно и добре работещо правителство, което да защитава интересите на народа във времето на икономически и политически размирици в Европейски и световен план.

„Гласувайте с номер 1 в бюлетината на изборите на 2 април, защото народните представители от „БСП за България” ще продължат да бъдат социално ангажирани и да подкрепят нуждите на обикновените хора”, призова Борис Цветков.  


Няма коментари :

Публикуване на коментар