понеделник, 27 февруари 2023 г.

Борис Цветков: Перничани да изберат депутати, които ще защитават интересите на обикновените хора

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата за народни представители в 14 МИР Перник за парламентарните избори за 49 Народно събрание
 
Водачът на листата на БСП за България Борис Цветков изрази убедеността си, че хората от област Перник заслужават и ще изберат свои представители в Народното събрание, които ще отстояват интересите на обикновените хора – грижа за децата, родителите и семействата, преизчисляване и увеличаване на пенсиите, увеличаване на минималната работна заплата и други социални придобивки. 
 
А не както беше в предишния парламент – участници в коалицията на войната – гласуващи за оръжия и за война, а не за обикновените хора и за решаване на техните проблеми.

БСП за България представи в 14 РИК Перник документите за регистрация на кандидатите за народни представители:

1. Борис Цветков Цветков, магистър специалност математика в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Родът му по майчина линия е от с. Филиповци, община Трън.

БОРИС ЦВЕТКОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

2. Ива Живкова Борисова, магистър „Връзки с обществеността” в СУ „Св. Климент Охридски. Заемала е различни позиции в структурата на Общинска администрация Ковачевци, част от които в сферата на хуманитарните дейности и секретар на община.
В периода май 2021 – август 2022 г. е заместник областен управител на област Перник.

3. Анна Ганева Славкова, земеделски производител в община Радомир.

4. Иван Райчев Димитров, има три магистратури, бивш областен управител на област Перник, заемал редица отговорни длъжности в Стомана Перник и в Министерството на отбраната.
5. Елизабета Олегова Йорданова, висше счетоводство и контрол с опит в сферата на финансите, председател на ОПО в Перник.

6. Илиян Григоров Илиев, магистър ланшафтен архитект, работил в община Перник, в момента работи в строителния надзор в строителна фирма.

7. Румен Николаев Драганов, висше магистър по изчислителна техника

8. Иво Михайлов Михайлов, работил в банковата сфера, в Български пощи ЕАД и в сферата на земеделието и горите. 

Кандидатите ни имат опит в различни сфери и са представители на различните общини в област Перник.

Няма коментари :

Публикуване на коментар