събота, 25 февруари 2023 г.

Борис Цветков в битка за Перник

Борис Цветков е с произход от трънското село Филиповци. В организационния отдел на Националния съвет на БСП е отговарял за област Перник

и е участвал заедно с гражданите от областта и с пернишките социалисти в борбата срещу преминаването и унищожаването на ракетите С 200 в областта;

за възстановяване на паметника на Георги Димитров; 

за запазване на природата в Трънско без замърсяващ открит добив на злато и цветни метали. 

Като народен представител в 42 Народно събрание внесен питане срещу ограничаване на достъпа до ефирни телевизионни програми в общини от областта. 

Винаги е бил отговорен и открит както към земляците си от област Перник, но и към всички хора, поставили му въпроси и заедно с обикновените хора се бори за решаването на многобройните им проблеми.

ОЩЕ ОТ НЕГОВАТА ВИЗИТКА

Роден е на 25 ноември 1973 година в град София. Последователно учи в 108 ЕСПУ „Никола Беловеждов“ (от 1 до 5 клас), в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ (6 и 7 клас) и завършва Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“. Участва в отборите по математика на СМГ и НПМГ. Завършва специалност „Информатика“ в СУ „Св. Климент Охридски“.  

По време на следването си в СУ е избиран за член на Общото събрание на Факултета по математика и информатика на СУ и на Факултетния съвет на ФМИ на СУ. По-късно следва магистратура със специалност „Публична администрация“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Специализира „Политически мениджмънт“ в НБУ и Българско училище за политика.

БОРИС ЦВЕТКОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Няма коментари :

Публикуване на коментар