неделя, 10 юли 2022 г.

Георги Семерджиев любел изкусителка от Перник

Издирваният за смъртта на двете момичета при автомелето от преди ден в столицата Георги Семерджиев е имал интимна връзка със силиконката от Перник Вероника Никифорова.

Двамата не са афиширали връзката си. Изкусителката от миньорския град, която доби популярност покрай сводника Мартин Филипов - Дебелия от Благоевград, тъй като бе основен свидетел по делата му за трафик на дрога и жива плът, се любела със Семерджиев до преди около месец. В момента двамата вече не са заедно, като Вероника е извън България и не тя е била с Георги в колата във фаталната нощ, пише Lupa.bg

Красавицата си пада по лоши момчета и веднага хлътнала по Георги, като и двамата имали слабост към високите скорости, издават източниците ни. Преди време мадамата яхна мощен джип '"Мерцедес" за 100 000 лв., който й бе подарен от таен обожател, не е изключено това да е бил именно Семерджиев. Сайтът ни попадна на снимка и как красавицата шофира със 153 км/в по магистрала "Струма" което е с 33 км/ч над разрешената в този участък скорост.

Преди време Никифорова се спрягаше и за гадже на ловеца на бежанци Динко Вълев.

Няма коментари :

Публикуване на коментар