неделя, 20 април 2014 г.

Герберастът Караилиев сложен на дузпата, никой не го иска

Председателят на Общинския съвет в Перник Владислав Караилиев се уплаши доста сериозно, че му поискаха оставката. Той дори отказа да я подложи на гласуване. Прецедент, който не се бе случвал никога досега. Караилиев отказа да си я подаде сам, акт, с който стана за жал.

Председателят обаче вече е сложен на дузпата и най-вероятно скоро ще се раздели с апетитния си пост. Никой не иска недоразумението наречено Караилиев да продължи да се подвизава на шефския пост.

Герберастът Караилиев е недолюбван от всички партии в Перник с изключение на ГЕРБ. Хората на Бойко Борисов обаче ударно губят контрол в миньорския град, така и Караилиев остава без гръб.

Председателят не направи нищо смислено в Перник, а стана известен предимно с неправилно паркираната от неговия шофьор служебна кола. Екстра, която от Общинския съвет в Перник има само Негово Величество председателят.

Обществена тайна е, че Караилиев е в паника от задаващото му се падение, но трудно ще намери съмишленици, дори в ГЕРБ. Хората на Бойко все повече разбират, че Караилиев им носи само неприятности и нищо чудно в най-скоро време, председателят да се раздели с мястото си. На този сценарий се надяват много перничани.

Николай Георгиев


Няма коментари :

Публикуване на коментар