неделя, 24 ноември 2013 г.

Кирил Кирилов е новият заместник областен управител в Перник

Кирил Кирилов бе назначен за заместник областен управител в областната администрация в Перник. Заповедта за назначаването му бе издадена в петък. До този момент Кирилов бе кмет в с. Богданов дол.

В кметството ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността кмет, след което ще бъдат проведени избори. Кирилов ще заеме длъжността си в областната администрация след приключването на необходимите административни процедури по освобождаването на заеманата от него в момента позиция. Все още не е ясно какъв ресор ще поеме в областта. Той ще дели отговорностите си с вече работещата в администрацията на същата длъжност Галина Никодимова.

Кирил Кирилов е от младото поколение успешни политици в Перник. Той е завършил политически мениджмънт в Института за социална интеграция в София, след което е специализирал Бизнес администрация в Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив. В момента учи Управление на проекти, финансирани от Европейския съюз във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Владее руски и и английски език. Втори мандат е кмет в кметство Богданов дол.

Няма коментари :

Публикуване на коментар